KK Kantiner. Alt i kantinedrift |
Dette er kun et lille udpluk af vores menuèr
Forret på bordene. Varmrøget lakseriette pakket ind i røget laks. Hertil fjeldsalat, kaviar, lime, kreps, friske asparges, dilddressing. Hertil hjemmebagt brød og smør. Pris pr cou 79 kr.
Braiseret svinekæber, med sauce musilin. Hummer glace, jomfruhummer haler. Hertil hjemmebagt brød og smør. pris pr cou 69 kr.
Carpaceio af røget svinemørbrad. med basilikums pesto, sprøde parmesan stykker. hertil hjemmebagt brød og smør. Pris pr cou 59 kr.
Jordskokke creme. Med ristet kammuslinger, brødcroutons Og trøffelolie. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Pris pr cou 69 kr. fiskebuffet. Røget laks med peberrodscreme. Forret og Hovedret samlet som buffet. Kold buffet med varmt kød. Fiskepate med kaviardressing og friske asparges. Dampet muslinger i friske urter og hvidvin. Grillet rogn med trøffelolie og lime. Lakseruller med peberrodscreme.
Helstegt kalvefilet. Helstegt svinemørbrad med dijonsennep og kørvel. Farseret kalkunbryst med bacon forårsløg. Lammekølle med hvidløg og bredbladet persille. Kartoffel både med hvidløg og citrongræs. Pasta salat med friske urter. Frisk Kartoffelsalat rygeost og purløg. broccoli souffle. Tærte med sorano skinke Tomatsalat med feta, rødløg, purløg og balcamico – oliven. Græsksalat. Broccolisalat med pinjekerner. Salat napolitan. Spidskål i sommerdressing. Grønsalat. Grillet rødbeder med basilikun. Diverse dressinger. Hjemmebagt brød. + diverse ting… Pris pr cou 295kr.
Forret og Hovedret samlet som buffet. Kold buffet med varmt kød Små butterdejs skaller med lakseriette og krebs. Dampet pengasius filet med lime og friske urter. Marineret tigerrejer på spyd med sur/sød dressing. Helstegt oksetyndsteg. Indbagt mørbrad med soufflefars og friske krydderurter. Kylling bryst med bacon grønne asparges. Timianstegt svinekam med grillet piment. Små ristet kartofler med oliven og citron. Pasta fusilini med friske urter. Kartoffelsalat med radiser og purløg. Spinat souffle. Porre/bacon tærte. Tomatsalat med feta, rødløg, purløg og balcamico – oliven. Græsksalat. Broccolisalat med pinjekerner. Fennikelsalat med olie/eddike og dild. Spidskål i sommerdressing. Grønsalat. Grillet peberfrugter. Diverse dressinger. Hjemmebagt chili/hvidløgsbrød. Hjemmebagt gulerods brød. + diverse ting… Pris pr cou 275kr. Forret og hovedret samlet som buffet. Marineret tunsteak med figner. Varmrøget laks med lime og caviar. Røget oksemørbrad ala carpacceio. Røget laks fyldt med riette og friske urter. Helstegt oksefilet med tzatziki og lime kartofler. Krydderstegt svinekam med grillet piment. Marineret kyllingbryst med karry, chili og paprika. Helstegt kaninryg i egen urtefond. Pasta vendt i trøffelolie og citron. Grillet og marineret grønt. Fennikelsalat med dild og oliven. Små kartofler i drerssing.alm Alm. græsk salat. Langtids bagte tomater med sprødt parmesan. Spidskål med sommerdressing. Små souffle med ost og broccoli. Blandet salater vendt i olie, pinjekærner og ost. Hjemmebagt brød og smør. Pris pr cou 285 kr. Hovedret som buffet. Kold buffet med varmt kød Helstegt oksemørbrad. Indbagt kyllingbryst med bacon. Grillspyd med kød og grønt. Krydderstegt svinekam. Marineret kalkunbøffer i urter julienne Pastasalat med karrydressing. Pastasalat med krydderurter. Kartoffelsalat med pesto. Alm. Kartoffelsalat. Rissalat med broccoli. Marineret tortellini med svampe. Spinatsoufle. Porre/bacon tærte. Tomatsalat med feta, rødløg, purløg og balcamico – oliven. Græsksalat. Broccolisalat med pinjekerner. Kålslaw. Fennikelsalat med olie/eddike og dild. Spidskål i sommerdressing. Appelsin/rødkåls salat. Grønsalat. Grillet peberfrugter. Diverse dressinger. Hjemmebagt chili/hvidløgsbrød. Hjemmebagt urtebrød. + diverse ting… Pris pr cou 275 kr.
Hovedret som buffet. Varm buffet Helstegt oksefilet. Indbagt svinemørbrad. Helstegt tunfilet. Marineret lammekølle. Poms Anna. Stegte citron og hvidløgs kartofler. Nedkogt glace. Langtids bagte tomater med sprød ost. Oste souffle. Spinat souffle. Græsk salat. Friske bønner med bacon. Porre-parmaskinke tærte. Hjemmebagt brød og smør. Pris pr cou 255 kr.
Hovedret som buffet. Helstegt oksefilet. Marineret lammekølle. Marineret kylling. Krydderstegt svinekam. Kartoffelsalat med friske urter. Hvidløg-chili marineret kartofler. Karry-aprikos pastasalat. Tortellini med basilikum og cherrytomat. Spinat souffle. Græsksalat. Spidskål med kommen. Langtids bagte tomater med sprød parmesan. Fennikel salat. Hjemme bagt brød og smør. Pris pr cou 220 kr.
Dessert. Ægte chokolade kage marineret i mandler. og ahornhonning hertil vanille is, pyntet med frisk frugt og hindbærcouli. pris pr cou 69 kr.
Hjemmelavet islagkage. Med marcipan-roser, frugtsalat, og jordbærcouli. Pris pr cou 89 kr.
Kold rabarber suppe. med pistacie paneret is og frisk mynte. Pris pr cou 69 kr.
Oste-tærte bord. Fransk brie. Danablu. Fynsk rygeost. Ananas ost. Skæreost. med kiks og brød jordbær tærte. Æble tærte. valnødde tærte. Med rørt creme fraice. Og diverse frugt anretninger. Pris pr cou 99 kr. Natmad. Pølse oste bord. Rullepølse, skinke, postej, røget spegepølse, Saltkød, jæger pølse. Fransk land brie. Purløgs ost. Skære ost. Gorgonzola. Hertil diverse brød-kiks og smør. Diverse tilbehør. Store flotte frugt anretninger. Pris pr cou 99 kr. Supper. Løg. Karry. Minestrone. Asparges. Osv. Hertil hjemmebagt brød. Pris pr cou 49 kr.
Sandwich 4 slags sandwich med pålæg og grønt. Pris pr cou 59 kr.
Tarteletter. Høns i asparges. eller Stuvet skinke og ærter. Pris pr cou 59 kr.
Til kaffen. Kransekage konfekt. Pris pr cou 15 kr. Sarah bernard kager. Pris pr cou 15 kr. Marcipan petit four. Pris pr cou 20 kr. Kransekage med nougat. Pris pr cou 20 kr. Tilvalg. På bufferen kan der også være vildt kød. For eksempel. Giraf. Krokodille. Struds. Kænguru. Bisonokse. Zebra. Osv. Dette vil have en pris på ca 20 kr pr cou. 1 stk. kokke under arrangement 1400 kr.
|
KK Kantiner. Alt i kantinedrift |