Om KK Kantiner.
KK kantiner er et kantine og caterings firma som er blevet etableret
af kokken Kim Jørgensen, han har 19 års erhvervs erfaring indenfor
Kantine, hotel og restaurant branchen.
KK Kantiner er et mindre kantine og caterings firma som har til hovedopgave
at forbedre, og servicer kundernes behov for kantinedrift
på et første klasses niveau.
Vi går ind og tager der fulde ansvar for jeres kantinedrift
og sørger for, at jeres ansatte og gæster altid føler sig velkommen
og forkælet i jeres kantine.
Målsætning.
At have tilfredse kunder/bruger.
At vores kunder føler sig forkælet hverdag.
At kundepleje altid er i højsædet.
At ingen dage er ens.
At vi forbliver den trofaste og seriøse leverandør.
At ejeren altid er med ude hvor det sker/sner.
Altid have smilende og oplagt personale.
At videre uddanne de ansatte.
At være bedre.
Hos KK Kantiner for du/i.
Altid mest for pengene.
Altid varieret menu.
Altid friske råvare.
Altid smilende smiley.
Altid professionel økonomi styring.
Altid et firma man kan stole på.
Altid fat i chefen selv.
Altid hvad der er aftalt.
Udlært personale.
Tema uger.
Individuelle løsninger.
Alle virksomheder har deres egne ønsker og ideer.
Der er ikke nogle kantine der drives ens, og alle har forskellige mål og ambitioner.
Hos os er der plads til alle, store som små.
Vi lytter til kundens behov, og kommer frem til den bedste løsning
som passer netop til jeres kantine.
Kvalitetspolitik.
For at vi hos KK Kantiner kan holde priserne i bund og kvaliteten i top,
er det vigtig at vi altid har fingeren på pulsen.
Vi sætter stor lid til gode og sunde råvare, og veluddannet personale.
For at kunne opfylde kundens krav om høj kvalitet og service på 1 klasses niveau,
er det vigtigt at kantinelederen/køkkenchefen altid er med fremme hvor det sker,
og har de rette forudsætninger for dette.
Dette er noget vi arbejder en del med, og sørger for
at de ansatte kommer rundt i andre kantiner og ser hvad der rør sig.
Vi overlader ikke en kantine til sig selv, alle vores kantiner for min 2 ugentlige
Kontrol/peptalk besøg.
Vi bruger også store resurser i at skaffe de bedste indkøbs aftaler, så den daglige leder
kan bruge sine resurser og ideer på andet end vareindkøb.
Arbejdsmiljøpolitik.
KK Kantiner forpligtiger sig over for sine medarbejder, til altid at have de fornødne
forsikringer og kontraktforhold i orden.
Vi sørger for at vores kantiner altid er sikre og vedligeholdte,
dette er det første skridt på vejen til et godt arbejdsmiljø.
Vi sørger altid for, at vores ansatte har et godt og sundt arbejdsmiljø at færdes i.
Vi lægger stor vægt på, at vores ansatte ikke kun skal lave sundt mad,
men også selv spise sundt, samt have tiden til det.
Vi lægger stor vægt på, ikke at stresse vores ansatte,
dette forebygges ved daglige morgenmøder, hvor man planlægger dagens opgaver,
samt altid at have personale nok i tilfælde af sygdom eller ferie.
Vi laver løbende “a.p.v“. arbejdspladsvurdering for at optimere vores indsats
mod at blive en bedre leder, for så at få bedre/gladere og mere oplagte ansatte,
som så giver en bedre arbejdskraft/lyst.
Som til sidst udspejde sig i et godt arbejdsmiljø.
Egenkontrol.
KK kantiner`s egenkontrol er hel speciel,
vores egenkontrol er udvidet meget mere end normale egenkontroller,
alt er præciseret ud så der ikke glemmes noget.
Vi har lavet specielle rengørings planer så alt bliver rengjort ifølge den planlagte turnus.
Personale.
Det er ikke nok med striber og stjerner.
Hos KK Kantiner gør vi meget for vores personale,
vi støtter, vi lytter, vi tilgiver, vi er loyale, vi er fleksible,
vi hjælper, og vi uddanner.
Alt dette gør at vores personale altid er mødestabile - trofaste
og ikke mindst meget arrangeret i deres arbejde.
Udover dette, er vores personale fagligt uddannet inden for deres erhvervs område.
Økologi.
KK Kantiner ønsker så vidt muligt, at føre/bruge så meget økologi som muligt.
Vi bruger alt hvad vi kan, inden for vores økonomiske forudsætninger for de
enkelte kantiner.
Alt efter de enkelte virksomheders ønske om økologi,
50/50 %, 70/30 % eller anden procent fordeling, så lever vi 100 % op til det,
og støtter økologi fuldt ud.
Sund og fedtfattig.
KK Kantiner køre en sund og fedtfattig politik i hovedparten af vores kantiner.
Dette er blevet et større og større ønske i de enkle virksomheder.
De personaleansvarlige her fået øjnene op, for hvor meget sund og nærende mad kan gøre.
I gennemsnit er medarbejdere der spiser sundt 38 % mindre fraværende.
For virksomheder som ønsker “sund og fedtfattig” udarbejder KK Kantiner i samarbejde
med virksomheden, max. fedtprocenter for de enkel varegrupper, som bliver til
en køreplan for den enkle køkkenchef.
Alle vores produkter er lavet med lavt fedt indhold, og vi bruger kun sunde råvare
til fremstilling af vores mad. Vi laver de fleste ting selv, så på den måde ved vi hvad der er i
og kan ud fra det, altid sørge for det er det bedst i for.
Fordi det er sundt og fedtfattigt,
behøver det ikke være
kedeligt og smagsløst.
Sortiment.
I vores kantiner sælger vi.
Store frokost buffet.
Varme retter.
Smørrebrød.
Friske sandwich.
Vegetar retter.
Friskbagt brød.
Friskbagte tærter.
Økologisk retter.
Store varieret salatbar.
Boller med fyld.
Økologiske drikke.
Sundt slik .
Alm. Slik.
Hjemme bagte kager.
Ja ! alt hvad i ønsker.
Vi sælger også diverse kiosk vare så som.
Shampoo.
Sæbe.
Tandbørste/ tandpasta.
Deodorant.
Ja! det kan virke lidt skørt, at sælge sådanne produkter,
men det er en rar ting for de ansatte, ikke at skulle undvære, hvis de skulle være
kommet ud for overarbejde eller for hurtigt ud af døren.
Smileys.
KK Kantiner har et tæt samarbejde med fødevare/levningsmiddelkontrollen,
vi bruger mange kræfter på at opfylde vores ansvar i køkken hygiejne.
Vi sørger altid for at vores egenkontrol er helt i top.
Dette betyder at vores smiley altid er i top.
Take away.
I alle vores kantiner er der mulighed for take away til de ansatte.
Dette afstresser mange ansatte, da de kan have lange arbejdsdage eller overarbejde.
Mange børnefamilier og enlige benytter dette tilbud, da det er rart at komme hjem
og ikke skulle tænke på aftensmaden.
Fleksibilitet.
Hos KK Kantiner er vi yderst fleksible da vi er et mindre firma.
Vi er ikke lagt i de samme rammer som de store kantine udbydere.
Vores organisation er ikke stor og bøvlet,
men derimod lille og fleksibel.
Hos os er der ikke langt fra ide til handling.
Frugtordning.
Ved en frugtordning til de ansatte, er man med til at starte en sund
og ernæringsrigtig mad politik.
Ved dagligt at tilbyde gratis frugt til de ansatte,
vil man som arbejdsgiver se at de ansatte stille og roligt
skifter kostvaner.
Frugtordning er vejen frem til sundere ansatte.
|